Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Η παγκόσμια πρεμιέρα του ID.4, του αμιγώς ηλεκτρικού SUV της Volkswagen έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου 2020.

`Αναψε τα φώτα του και έρχεται το VW ID.4

2.022 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2020)

Το νέο ηλεκτρικό Volkswagen ID.4 ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο σε λίγες ώρες, ωστόσο πριν από αυτό η γερμανική μάρκα φρόντισε να μας δείξει τον σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων του επερχόμενου SUV τα οποία είναι τεχνολογίας LED.


Μέσω του νέου σχεδιασμού που έχει εφαρμόσει η μάρκα στα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα σκοπεύει να προσφέρει μία φιλική εμφάνιση στο μοντέλο, ενώ στο πίσω μέρος τα φώτα αποτελούνται από διαφορετικές LED συστάδες αλλά και μία λωρίδα η οποία περνάει απ` άκρη σ` άκρη. Αξίζει να σημειωθεί πως τα καπάκια των καθρεπτών έχουν και αυτά ενσωματωμένους κρυφούς προβολείς, που προβάλουν στο έδαφος το λογότυπο ID κατά το άνοιγμα των θυρών.
 
Μιλώντας πιο ειδικά για καθένα από αυτά, η VW αναφέρει πως οι μπροστινοί προβολείς IQ.Light μπορούν να χαιρετίσουν τον οδηγό πριν ξεκινήσει το ταξίδι του, ένα σύστημα το οποίο θα είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό και θα διατίθεται με LED matrix προβολείς.

Αναφορικά με τα πίσω φώτα, ο σχεδιασμός τους είναι 3D, στοιχείο που χρησιμοποιεί η Volkswagen για πρώτη φορά, όντας και αυτά στον προαιρετικό εξοπλισμό. Τα φώτα των φρένων ανάβουν σε σχήμα «X», ενώ τα τρισδιάστατα φώτα LED ενσωματώνουν δυναμικά φλας τα οποία όταν βρίσκονται σε λειτουργία ανάβουν προοδευτικά από το εσωτερικό προς το εξωτερικό, για να μεταφέρουν με σαφήνεια προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί το όχημα.
 
Η παγκόσμια πρεμιέρα του ID.4, του αμιγώς ηλεκτρικού SUV της Volkswagen έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου 2020. Τα πρώτα οχήματα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

fiat
LEASING COURIER VS CITAN